Wedstrijdtenues

Bij Handbalvereniging Klaverblad Eksplosion '71 spelen alle teams in het marineblauwe (thuis)Hummel "Preston Shirt" en rode (uit) Hummel "Club Shirt" en de zwarte Hummel "Burnley Short". Voor keepers hebben we voor het oranje Preston shirt"en groene “Club Shirt” met lange mouwen gekozen. De tenues zijn bedrukt met een borst- en rugnummer en het logo van Klaverblad Verzekeringen op het shirt en het verenigingslogo op het shirt en de short. Om alle zaken rondom de (wedstrijd)kleding zo goed mogelijk te organiseren, zijn we een samenwerking aangegaan met Yoursportshop.nl.

Klaverblad Verzekeringen

Vanaf 1 januari 2018 is Klaverblad Verzekeringen als hoofdsponsor verbonden zijn aan onze vereniging. Onderdeel van de sponsoring is het aanbieden van de wedstrijdshirts voor alle teams. Nieuw aan te schaffen shirts worden door de vereniging bij Yoursportshop.nl besteld en aan het spelende lid beschikbaar gesteld.

Deze regeling blijft bestaan zolang er een sponsorovereenkomst met Klaverblad Verzekeringen bestaat en de vereniging financieel gezond is. Indien (een van) beide niet meer het geval, dan zal deze regeling komen te vervallen of in een andere vorm worden voorgesteld aan de ALV.

Nieuw tenue

Ieder spelend lid vanaf de E-jeugd blijft zelf verantwoordelijk voor de aanschaf van het wedstrijdshort. Het dragen van deze short tijdens wedstrijden is verplicht. De zwarte Hummel "Burnley short" met Eksplosion '71 is te bestellen bij Yoursportshop.nl Voor de wedstrijdshirts geldt de volgende regeling:

Nieuwe leden

De vereniging bestelt beide wedstrijdshirts bij Yoursportshop.nl, waarna deze (vanaf de E-jeugd) aan het spelende lid beschikbaar worden gesteld. Alle shirts worden voorzien van rugnummer. Deze kun je opvragen bij je trainer of begeleider.

Huidige leden

De vereniging bestelt het (of beide) shirt(s) bij Yoursportshop.nl, waarna deze na inruil van het (of beide)'oude shirt(s)' aan het spelende lid beschikbaar worden gesteld.

Bestellingen kunnen gedaan worden door een mail te sturen met daarin je naam, maat, kleur shirt en rugnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wedstrijdshirts primair voor wedstrijden

Wedstrijdshirts zijn primair bestemd voor de wedstrijden van Klaverblad Eksplosion ’71. Het gebruik van deze shirts tijdens andere activiteiten dan wedstrijden (trainingen, gymlessen op school, et cetera) is niet toegestaan. Enkel door gebruik bij wedstrijden versleten en kapotte, alsmede te kleine wedstrijdshirts, worden door de vereniging vervangen.

Het blijft uiteraard te allen tijde mogelijk om zelf bij Yoursportshop.nl een nieuw wedstrijdshirt te bestellen. Naast de wedstrijdtenues zijn er nog diverse andere artikelen in onze verenigingsshop zoals trainingskleding, handbal ballen en sporttassen.

Beëindiging lidmaatschap

Bij beëindiging van het lidmaatschap bij Klaverblad Eksplosion ’71 vragen wij spelende leden om de wedstrijdshirts in te leveren, zodat wij deze beschikbaar kunnen stellen aan nieuwe c.q. aspirant leden. Dit willen (en kunnen) wij echter niet verplichten.