Verenigings- en wedstrijdkleding

Om alle zaken rondom de (wedstrijd)kleding goed te organiseren heeft handbalvereniging Eksplosion ’71 een samenwerking met kledingleverancier Yoursportshop.nl en heeft de vereniging een sponsorovereenkomst met distributeur Deventrade. Samen met de kledingleverancier en distributeur is een eigen Eksplosion ’71 ledenshop ingericht waar alle leden hun trainings- en wedstrijdkleding en diverse accessoires, waaronder sporttassen en ballen, kunnen bestellen. Alle bestellingen uit de ledenshop worden na bestelling vanuit onze kledingleverancier Yoursportshop.nl (Leugemors Sport 2000) geleverd.

Klaverblad Verzekeringen

Sinds 1 januari 2018 is Klaverblad Verzekeringen als hoofdsponsor verbonden aan onze vereniging. Onderdeel van de sponsoring is het aanbieden van de wedstrijdshirts voor alle teams die vallen onder de verantwoordelijkheid van Eksplosion ’71. De nieuw aan te schaffen wedstrijdshirts worden door de vereniging besteld en aan het spelende lid beschikbaar gesteld. Deze regeling blijft bestaan zolang er een sponsorovereenkomst met Klaverblad Verzekeringen bestaat en de vereniging financieel gezond is. Indien (één van) beide niet meer het geval, dan zal deze regeling komen te vervallen of in een andere vorm worden voorgesteld aan de algemene ledenvergadering.

Spelende leden

Een lid van Eksplosion ’71, spelend in het wedstrijdtenue van Eksplosion ’71, blijft zelf verantwoordelijk voor de aanschaf van de wedstrijdshort. Deze is ook verplicht. De wedstrijdshort is te bestellen via onze ledenshop. Voor de wedstrijdshirts geldt de volgende regeling:

Nieuwe leden

De vereniging bestelt het thuis- en (indien nodig) uitwedstrijdshirt, waarna deze aan het spelende lid beschikbaar worden gesteld. Alle wedstrijdshirts worden voorzien van een rugnummer. Deze kun je opvragen bij je trainer of begeleider.

Huidige leden

De vereniging bestelt het nieuwe (of beide) shirt(s), waarna deze na inruil van het (of beide) ‘oude shirt(s)’ aan het spelende lid beschikbaar worden gesteld. Bestellingen kunnen gedaan worden door een mail te sturen met daarin je naam, maat, kleur shirt en rugnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wedstrijdshirts zijn uitsluitend bestemd voor de wedstrijden van Eksplosion ’71. Het gebruik van deze shirts tijdens andere activiteiten dan wedstrijden (trainingen, gymlessen op school, et cetera) is geheel op eigen risico. Enkel door gebruik bij wedstrijden versleten en kapotte, alsmede te kleine wedstrijdshirts, worden door de vereniging vervangen. Het blijft uiteraard te allen tijde mogelijk om zelf via onze ledenshop een nieuw wedstrijdshirt te bestellen. Naast de wedstrijdtenues kun je in onze ledenshop nog diverse andere artikelen zoals trainingskleding, handbal ballen en sporttassen bestellen.

Kader-, commissie- en bestuursleden

Kaderleden dragen tijdens wedstrijden (verplicht) en trainingen een door de vereniging gekozen poloshirt en (indien nodig) trainingsjasje. Tijdens overige verenigingsactiviteiten dragen (indien wenselijk voor de activiteit) ook commissie- en bestuursleden het door de vereniging gekozen poloshirt. De vereniging bestelt de poloshirts en (indien nodig) trainingsjasjes, waarna deze aan het kader-, commissie- en bestuursleden beschikbaar worden gesteld.

Scheidsrechters

Een scheidsrechter van Eksplosion ’71 die structureel voor de vereniging fluit, draagt tijdens de wedstrijden een door de vereniging gekozen scheidsrechterstenue en (indien nodig) trainingsjasje. Dit is ook verplicht. De vereniging bestelt het scheidsrechterstenues en trainingsjasjes, waarna deze aan de scheidsrechters beschikbaar worden gesteld.

De poloshirts, scheidsrechterstenues en trainingsjasjes zijn uitsluitend bestemd voor de wedstrijden, trainingen en verenigingsactiviteiten van Eksplosion ’71. Het gebruik van deze kleding tijdens andere activiteiten buiten de vereniging (thuis, overige sport, et cetera) is geheel op eigen risico. Enkel door gebruik bij wedstrijden, trainingen en verenigingsactiviteiten versleten en kapotte, alsmede te kleine poloshirts, scheidsrechterstenues en trainingsjasjes, worden door de vereniging vervangen. Het blijft uiteraard te allen tijde mogelijk om zelf via onze ledenshop een nieuw poloshirt, scheidsrechterstenue en/of trainingsjasje te bestellen. Naast de poloshirts, scheidsrechterstenues en trainingsjasje kun je in onze ledenshop nog diverse anderen artikelen waaronder sporttassen en scheidsrechtersfluitjes bestellen.