Klaverblad Eksplosion '71 BeachCup 2023

2023, een nieuw jaar met natuurlijk weer een nieuwe editie van de Klaverblad Eksplosion '71 BeachChup! Met trots kondigen we aan dat op zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023 onze jubileumeditie (5e editie) zal plaatsvinden op onze prachtige beachsportlocatie in Venlo! Zoals jullie van ons gewend zijn, streven wij ook dit jaar weer naar een kwalitatief hoogwaardig toernooi, hetgeen onder andere tot uitdrukking komt in de 125 organisatiepunten volgens de nieuwe NHV Beach Handball Tour regeling.

Wedstrijd- en breedtesporttoernooi

Op zaterdag organiseren we een wedstrijd- en breedtesporttoernooi t/m (heren en dames) C-jeugd en op zondag speelt de wedstrijdsport (heren en dames) B-jeugd. Nieuw dit jaar is dat de (heren en dames) A-jeugd en Senioren over beide dagen spelen. Deze teams zullen hierbij starten op zaterdag in de namiddag, waarna het programma op zondag in de loop van de ochtend wordt hervat. Indien gewenst is er ook de mogelijkheid voor A-jeugd en Seniorenteams om uitsluitend op zondag (vanaf de ochtend) te spelen. Mocht je als team niet op beide dagen kunnen of willen spelen, dan vragen we dit na aanmelding (via www.beachhandball.nl) aan ons door te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kabouterbeachfeest, E-jeugd en gemengde D-jeugd

Zoals ieder jaar zullen we ook de kleinste handballertjes niet vergeten. Op zaterdag zal er een kabouterbeachfeest plaatsvinden voor de F/H-jeugd, waar op een leuke manier kennis gemaakt kan worden met Beach Handball. Daarnaast zal er voor de E-jeugd en de gemengde D-jeugd ook een breedtesporttoernooi georganiseerd worden. Opgeven voor het kabouterbeachfeest, de E-jeugd en gemengde D-jeugd kan door een mail te sturen naar bDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Weekendje Venlo

Voor de teams die willen blijven overnachten bieden we een (gratis) kampeerterrein op onze beachsportlocatie en een feestavond nabij (op enkele minuten loopafstand van) het kampeerterrein. Met ook het bruisende uitgaanscentrum van Venlo op slechts anderhalve kilometer afstand én verschillende overige activiteiten in de regio is een 'weekendje Venlo' voor iedereen een fantastisch idee!

Ook bieden wij, net als afgelopen edititie, (tegen betaling) een ontbijt aan op de zondagochtend.

Meld je nu aan

Aanmelden kan via Klaverblad Eksplosion '71 BeachCup 2023 NK kwalificatie- en breedtesport. Wees er snel bij! Want zoals ieder jaar is het ook nu weer VOL = VOL. Het inschrijfgeld voor E-jeugd bedraagt 25 Euro per team, voor alle overige categorieën (D-jeugd tot en met Senioren) bedraagt het inschrijfgeld 30 Euro per team. Het kabouterbeachfeest is voor alle deelnemers gratis.

De afgelopen jaren is helaas gebleken dat een opgave via de bovengenoemde site niet altijd op de juiste wijze doorkomt naar ons als organisatie. Mocht je binnen drie dagen geen bevestiging op de aanmelding hebben ontvangen, dan vragen wij je een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..