Eksplosionbal 2023...een avond van joeks, lol en plezier

Omdat ook wij de vastelaovend niet stilletjes voorbij willen laten gaan, organiseert Klaverblad Eksplosion ’71 dit jaar weer een joeksig Eksplosionbal. Alle leden, vrijwilligers en supporters van Eksplosion ’71 zijn hier natuurlijk van harte welkom. Wij hebben er zin in en pakken groot uit. Het wordt weer een feestelijke avond vol joeks, lol en plezeer! En omdat we iedereen willen laten meegenieten van dit vastelaovendfeest zijn ook ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom om gezellig met ons mee te doen. Zo wordt het een echte familiehappening!

Wanneer, hoe laat en waar

Het Eksplosionbal is dus voor iedereen en wordt gehouden op vrijdag 10 februari 2023 in de kantine van sporthal Gülick. Vanaf 18.15 uur staat de deur open en gaat pas dicht tot ook de laatste vastelaovendvierder de weg naar huis weer heeft gevonden. Natuurlijk wordt er ook dit jaar een Ekplosionjeugduo uitgeroepen. Het grote moment waarop het Eksplosionjeugduo 2023 wordt onthuld begint om 18.49 uur. Dat mag je natuurlijk niet missen.

Maar er is meer

Het Eksplosionbal 2023 wordt dit jaar weer bezocht door De Oeles Toekoms, de Beerpiepjeugd, de jeugd Boereraod en de Kaetelaers, iedereen weet de weg naar het Eksplosionbal weer te vinden. En er is die avond ook nog een optreden van de Oeles jeugdgarde. Fantastisch toch?! De joeksige vastelaovend muziek wordt verzorgd door het jong, dynamisch en professioneel bedrijf N-Sounds.

Het wordt weer een te gekke joeksige avond die je niet mag missen. Doe mee, wees erbij!