Klaverblad vastelaovend KidsDay, een activiteit vol actie voor de jeugd

Op vrijdag 10 februari organiseert handbalvereniging Klaverblad Eksplosion ’71 een vastelaovend KidsDay waar alle jongens en meisjes van 5 tot en met 12 jaar uit Tegelen en omstreken van harte welkom zijn.

Wat gaan we doen

Omdat handballen bij Klaverblad Eksplosion ’71 helemaal te gek is, willen wij graag iedereen de kans geven om kennis te maken met handbal en met onze sportvereniging. Iedereen mag de hele middag gratis mee komen doen. Mikken, (doel)gooien, vangen, rennen, springen wedstrijdjes, en als extraatje je lekker uitleven op een stormbaan. Alles komt aan bod, we pakken weer groot uit. Iedereen mag verkleed komen. De best verkleedde ontvang van ons een leuk prijsje. En weet je wat ook te gek is?! Aansluitend aan de Klaverblad Vastelaovend KidsDay gaan wij nog gezellig vastelaovend vieren op ons Eksplosionbal 2023 waar iedereen van harte welkom is.

Voor wie, hoe laat en waar

De Klaverblad Vastelaovend KidsDay is voor iedereen van 5 tot (ongeveer) 12 jaar en wordt gehouden op vrijdag 10 februari 2023. Iedereen mag verkleed komen. Vanaf 15.00 uur staat de deur open voor alle jongens en meisjes van 5 t/m 8 jaar uit Tegelen en omstreken. Hun programma duurt tot (ongeveer) 16.30 uur waarna er nog een hapje en een drankje voor hen klaar staat. Om 16.15 uur begint het programma voor de kinderen van 9 t/m (ongeveer) 12 jaar. Hun programma duurt tot (ongeveer) 18.00 uur. Ook voor hen staat er na afloop nog een hapje en een drankje klaar. Daarna gaan we met z’n allen gezellig samen hossen, dansen en springen op het Eksplosionbal 2023. De hele activiteit vindt plaats in sporthal Gülick in Tegelen.

Mochten er ouders zijn die graag willen kijken en/of na afloop gezellig met ons mee willen vieren? Ook zij zijn van harte welkom! Hoe meer mensen aanwezig zijn, hoe gezelliger het wordt!

Aanmelden

Wil jij meedoen aan het Klaverblad vastelaovend KidsDay? Meld je dan nu samen met je vrienden en vriendinnen aan en ervaar hoe leuk handballen (en carnaval vieren) bij Klaverblad Eksplosion ’71 kan zijn. Je kunt je aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier. Aanmelden kan tot en met vrijdag 3 februari 2023. Ben erbij, mis het niet!

Aanmeldingsformulier Klaverblad KidsDay 2022

Tot vrijdag 10 februari. Tot Klaverblad vastelaovend KidsDay 2023!

De Klaverblad vastelaovend KidsDay wordt mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen.