Sponsoren

Sponsoren steunen de vereniging met een financiële of materiële bijdrage. Dit kan zijn door sponsoring van teamkleding, (trainings)materialen of bijv. door kleine sponsoring van loterijprijzen voor onze zomerloterij.

Fysio Centrum Tegelen

Fysio Centrum Tegelen is gespecialiseerd in fysiotherapie, manuele therapie i.o., sportfysiotherapie i.o., echografie, medical taping concept, fysiofitness, COPD-training en dry-needling.

Je wilt lekker bewegen, maar je lichaam werkt even niet mee? Fysio Centrum Tegelen helpt je graag van je klachten af. Maar zij willen je niet één stap, maar twee stappen vooruitbrengen. Zij helpen patiënten om fit te worden én te blijven. Dat doen ze door hen bewust te maken van hun lichaamsconditie en gezondheid en door adviezen te geven om goed in beweging te blijven en daarmee nieuwe klachten te voorkomen.

Vanaf seizoen 2016-2017 is Fysio Centrum Tegelen teamsponsor van de dames A-jeugd en shirtsponsor van het kader van Handbalvereniging Eksplosion ’71.

Meer informatie over Fysio Centrum Tegelen vind je op www.fysiocentrumtegelen.nl

De Verfzaak Backes en Boels Venlo

De Verfzaak Backes en Boels in Venlo is gespecialiseerd in verf, behang en laminaat. Bij De Verfzaak Backes en Boels staat alles in het teken om je klus zo eenvoudig mogelijk te maken. De specialisten geven je advies en helpen ook bij het maken van je keuze uit hun ruime assortiment. Daarnaast kun je bij de De Verfzaak Backes en Boels ook je online bestelling afhalen.

De Verfzaak Backes en Boels sponsort ten behoeve van de trainingen zes “AIR-body’s” en stelt alle materialen beschikbaar om de kantine van Sporthal Gülick te verven.

De webshop van De Verfzaak en informatie over Backes en Boels Venlo vind je op www.deverfzaak.nl